INSCHRIJVEN

Inschrijven is mogelijk tot en met 5 mei. Na inschrijven is mogelijk op zaterdag 8 mei tot half uur voor de start van de desbetreffende afstand.

KIDSRUN

Deelnemers aan de kidsrun ontvangen een medaille. De kidsrun is voorafgaand aan de overige afstanden.

STARTTIJDEN

De kidsrun start om 18:30. De 15km en 10km hardloopwedstrijd start om 19:15, net als de wandeltocht van 7km. Om 19:30 start de Bedrijvenrun en de 5km hardloopwedstrijd.

KOSTEN

De kosten voor de individuele afstanden zijn €10,-. De kosten voor een bedrijventeam zijn €200,- voor een team van maximaal 5 lopers.

LOCATIE

De start-finish locatie is bij Ons Erf, Heultjesweg 14, Kampereiland.

PARKEREN

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats van Ons Erf en langs de weg.

PRIJZEN

Voor elke hardloopafstand zijn prijzen te winnen voor de top 3 mannen en top 3 vrouwen. Prijzen worden alleen uitgereikt bij aanwezigheid. Voor de bedrijvenloop is een prijs te verdienen voor het snelste team (op basis van de snelste drie lopers).

KLEEDRUIMTE & DOUCHE

Er zijn voor zowel mannen als vrouwen kleedruimtes met douches aanwezig in Ons Erf.

TIJDSREGISTRATIE

De tijdsregistratie gebeurt met Ipeco chips. Deze chips zijn met tiewraps te bevestigen aan de schoen en worden na de wedstrijd weer ingenomen. De uitslagen verschijnen na afloop op uitslagen.nl.

EIGEN RISICO

Iedere deelnemer aan de Eilandloop loopt op eigen risico en verantwoordelijkheid. De organisatie aanvaardt t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Verzekering is een zaak van de deelnemers zelf. De organisatie is in geen geval aansprakelijk voor ongevallen of schade dan wel verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van deelnemers en supporters. Bij onverhoopte afgelasting van zowel deelnemer, als organisatie vindt er geen restitutie plaats. Bij inschrijving verklaart de deelnemer zich akkoord met dit reglement.